Welcome to VATSIM Scandinavia – norwegian

Translations:
       

Velkommen til VATSIM Skandinavia, VACC hjemmet for Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige på VATSIM nettverket. På disse sidene finner du informasjon om hvordan du blir en flyveleder eller pilot i VATSIM Skandinavia, og du vil finne all informasjon du trenger for å kontrollere eller fly i våre luftrom.

VATSIM Scandinavia er en del av VATSIM Europa regionen. Sammen med VATSIM UK og VATSIM Russland, utgjør vi VATSIM Europa regionen. Tilsammen er vi en del av det globale VATSIM nettverket som gir flyveleder tjenester over Internett. Dette er en gratis tjeneste til piloter som er koblet til nettverket med en fly simulator.

Vår hjemmeside er hovedsakelig skrevet på engelsk, men hvis du har spørsmål, nøl ikke med å spørre oss på alle språk innenfor skandinavia (eller Engelsk) så skal vi gjøre det vi kan for å svare deg tilbake.

Velkommen til VATSIM Skandinavia, og håper du trives i våre luftrom.

Hvordan bli en del av samfunnet vårt
Takk for ønsker å bli med i VATSIM Skandinavia! Vi er alltid på jakt etter nye piloter og ATC, skandinaviske, europeiske eller fra hvor som helst i verden!

For å bli medlem av VATSIM Scandinavia, må du først ha en konto på VATSIM. Hvis du ikke allerede er medlem av VATSIM (den globale organisasjonen), vennligst besøk deres hjemmeside ved å klikke her .

Er du allerede medlem av VATSIM? Sjekk da kontoen din på VATSIM, klikk her. Angi din VATSIM ID i den øverste boksen, og klikk på “Lookup”. Hvis din Region/divisjon angis slik: “Europa-Europa (except UK) – Scandinavia vACC/vARTCC”, er alt i orden! Da er du er medlem av VATSIM Skandinavia, og du kan be om ATC trening. Vennligst ta kontakt med opplærings direktør eller relevante FIR direktør på siden kontakt oss.

Hvis kontoen din ikke er satt opp riktig, vennligst gå til VATSIM region velger, ved å klikke her. Følg instruksjonene på skjermen for å sette profilen din under Scandinavia vACC/vARTCC. Hvis du får en melding om at du er i en avdeling, og du trenger å kontakte divisjon direktør i VATEUD. Vennligst send e-mail til VATEUD medlemskaps direktør ved vateud4@vateud.net, bruk den e-postadresse du har registrert hos VATSIM når du sender mailen. Forklar så i mailen at du ønsker å bli medlem av VATSIM Skandinavia. Medlemskaps direktøren vil deretter hjelpe deg å endre divisjon og vACC til Skandinavia.


Samfunnet vårt og kontakter
Bortsett fra flyving og det å yte flyveledertjenester på nettverket, kan du bli involvert i nettsamfunnet vårt på mange måter. Vi oppfordrer alle medlemmer til å være aktive på vårt forum og koble til vår Teamspeak server der vi prater ofte sammen. Hvis du føler behov for å snakke direkte til personer i ledelsen, er vi alle sammen oppført på nettsidene med kontaktinformasjon.

Gå til Forum
Gå til TeamSpeak informasjon
Gå til leder-listen

Pilot informasjon
For piloter finner du alle relevante kart og flyplass informasjon for Skandinavia på de følgende sidene:

Gå til kart
Gå til flyplass informasjon

Flyveleder informasjon
For flyveledere finner du all relevant nedlastinger og prosedyrer for alle land på de følgende sidene:

Gå til prosedyrer
Gå til nedlastinger