Welcome to VATSIM Scandinavia – finnish

Translations:
       

Tervetuloa VATSIM Scandinavian nettisivulle. VATSIM Scandinavia on Tanskan, Suomen, Islannin, Norjan ja Ruotsin vACC VATSIM-verkossa. Näiltä nettisivuilta löydät tietoa kuinka sinusta voi tulla lennonjohtaja tai lentäjä VATSIM Scandinavian alueella. Löydät täältä myös kaiken tarvittavan tiedon, mitä tarvitset lennonjohtamiseen ja lentämiseen ilmatilassamme.

VATSIM Scandinavia on osa VATSIM Europe jaostoa, joka yhdessä VATSIM UK:n ja VATSIM Russian kanssa muodostaa VATSIM Europe alueen. Yhdessä nämä organisaatiot ovat osa VATSIM-verkkoa, joka tuottaa lennonjohtopalveluita ilmaiseksi verkossa lentosimulaattoreilla lentäville lentäjille.

Nettisivumme on kirjoitettu pääsääntöisesti englanniksi, mutta jos sinulla herää kysymyksiä, elä epäröi kysyä eri kielellä.

Tervetuloa VATSIM Scandinaviaan! Toivomme, että viihdyt ilmatilassamme.

Kuinka liittyä?

Kiitos mielenkiinnosta liittyä VATSIM Scandinavian jäseneksi! Etsimme jatkuvasti uusia lentäjiä sekä lennonjohtajia.

Tullaksesi VATSIM Scandinavian jäseneksi, sinun VATSIM-tilin asetuksesi tulevat olla asetettu oikein. Jos et ole vielä VATSIMin jäsen, ole hyvä ja klikkaa tästä.

Tarkistaaksesi VATSIM tilisi, klikkaa tästä. Syötä IDsi ylimpänä olevaan laatikkoon ja paina ’’Lookup’’. You Region/Division näyttää: ’’Europe – Europe (except UK) – Scandinavia vACC/vARTCC’’, olet VATSIM Scandinavian jäsen. Kun olet jäsenemme, voit pyytää lennonjohtokoulutusta. Lataa ’’Students SOP’’ tiedosto ’’Training Department’’ sivun alta ja tutustu siihen jo ennen koulutuksen alkamista.

Jos tilisi asetukset eivät ole oikein, ole hyvä ja katso lisä ohjeita VATSIMin Division Deployment sivuilta. Seuraa ohjeita asettaaksesi vACCn Scandinavia vACC/vARTCC:ksi.

Jos olet jo VATSIM Europe jaoston jäsen, mutta et kuulu VATSIM Scandinaviaan, ota yhteyttä VATSIM Europe jaostoon sähköpostilla. members@vateud.net

Yhteisö ja yhteydenpito

Lentämisen ja lennonjohtamisen ohella voit olla mukana vaikuttamassa monella eri tavalla. Kannustamme jäseniämme liittymään foorumille ja liittymään Discord yhteisöömme. Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilöstöömme nettisivuilla löytyvien yhteystietojen avulla.

Tästä foorumeille
Tietoa Discord-yhteisöstämme
Lista henkilöstöstämme

Tietoa lentäjille

Lentäjät löytävät tarvittavat kartat ja lentopaikoilla tarvittavat tiedot Skandinaviaan alla olevilta sivuilta.

Kartat
Tietoja lentopaikoista
DO’s and DONT’s –ohje lentäjille VATSIMissa lentämiseen

Tietoa lennonjohtajille

Lennonjohtajat löytävät tarvittavat lataukset ja menetelmät kaikkiin maihin näiltä sivuilta.

Menetelmät ja ohjeet
Lataukset