Welcome to VATSIM Scandinavia – danish

Translations:
       

Velkommen til VATSIM Scandinavia, der udgør de virtuelle Område Kontrolcentre (VACCs) for Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige på VATSIMs netværk. På disse sider vil du finde informationer om, hvorledes du bliver flyveleder eller pilot hos VATSIM Scandinavia, og du kan finde alle nødvendige informationer for at kontrollere eller flyve i vort luftrum.

VATSIM Scandinavia er en del af VATSIM Europe Division, der sammen med VATSIM UK og VATSIM Russia, udgør VATSIM Europe Region. Tilsammen er de en del af det globale VATSIM Netværk, der tilbyder gratis ATC service over internettet til piloter, der er forbundet til VATSIM netværket via deres flysimulator.

Vores hjemmeside er hovedsagelig skrevet på engelsk, men hvis du har spørgsmål, så skriv og spørg gerne på dansk.

Velkommen til VATSIM Scandinavia, og nyd dit ophold i vores luftrum.

Hvordan bliver jeg medlem? 
Tak for din interesse i at blive medlem af VATSIM Scandinavia! Vi er konstant på udkik efter nye piloter og flyveledere uanset om du kommer fra Skandinavien, Europa eller hvilket som helst andet sted i Verden!

For at blive medlem af VATSIM Scandinavia, skal du først have sat din VATSIM konto korrekt op. Hvis du ikke allerede er medlem af VATSIM (den globale organisation), så besøg deres hjemmeside ved at klikke her.

For at chekke din egen VATSIM konto, klik her. Indtast dit ID i det øverste felt og klik på Lookup. Hvis din Region/Division er sat til: ” Europe – Europe (except UK) – Scandinavia vACC/vARTCC”, er alting i orden! Du er så medlem af VATSIM Scandinavia, og du kan tilmelde dig ATC træning. Kontakt Training Director eller den relevante FIR Direktør på “Kontakt os”- siden.

Hvis din konto ikke er sat korrekt op, skal du gå til VATSIM Division Deployment ved at klikke her. Følg instruktionerne på skærmen for at sætte din profil/konto korrekt op for Scandinavia vACC/vARTCC. Hvis du får en meddelelse om at du allerede tilhører en division, skal du kontakte VATEUD Membership Director via email på vateud4@vateud.net , og bruge den email-adresse du brugte, da du registrerede dig på VATSIM, og skrive at du ønsker at blive medlem af VATSIM Scandinavia. Membership Director vil så hjælpe dig med at skifte division og vACC til Scandinavia.

Community og kontakter 
Ud over at flyve og være flyveleder på netværket kan du også engagere dig i vore forskellige communities på forskellige måder. Vi vil kraftigt opfordre alle vore medlemmer til følge med og deltage på vore fora og at logge ind på vores voice kommunikations program, TeamSpeak. Hvis du har brug for at tale direkte med et staff medlem, er vi alle at finde på hjemmesiden med kontaktadresser.

Gå til Forum
Gå til TeamSpeak Information
Gå til Staff-liste 

Pilot Information 

Du kan som pilot finde alle relevante kort og lufthavnsinformationer for Scandinavien på følgende sider:

Gå til kort 
Gå til luftshavnsinformationer 

ATC Information 
Som flyveleder kan du finde alle relevante filer og procedurer for Danmark på følgende sider:

Gå til procedurer 
Gå til filer